Home » Årsberetning for 2015

ny logo ahl 1978

Støtt oss i vårt arbeid

reklame grasrotandelen

Vi sammarbeider med

logo G-sport

Se hva som skjer i Hordaland

Lysbilde61

Årsberetning for 2015

Hilsen fra styret v/ Leder

Vi har nok engang lagt et år bak oss i Askøy Helsesportlag. Det har vært et fantastisk år for idrettsutøverne med GULL pokaler både i øst og vest.

Styret har jobbet jevnt og trutt mot fellesaktivitetene og å få sponsorer til laget.
Vi har en gruppe idrettsutøvere som ikke kan dra på tur helt på egenhånd, og det blir ekstra kostnader for den enkelte å ha med ledsager.
Målet vårt har vært at ledsagere/ spillerne skal få støtte, slik at turene ikke blir for dyre for den enkelte og at flest mulig kan delta.
Vi har også i år investert i nye treningsdresser og vi vil bytte ut spillerdraktene til håndballaget. I denne forbindelse takker vi særskilt Askøy kommune, Fana sparebank, Askøy energi , Canal digital og Sparebanken Vest for støtte.

Utfordringer ellers i laget er at medlemsmassen avtar. Vi har mange spillere som har sluttet , noen pga høy alder og sykdom, men også av andre grunner.

Styret og trenerne ser det derfor som viktig at vi rekrutterer nye medlemmer, og vi er på trappene til å starte opp med barnelag i 2016 .
Planen er at de får 1/3 hall ,mot scenen, i treningstiden vår på mandager 17 til 18.
Boccia og håndballtrenerne må være ressurspersoner i starten og så håper vi foresatte til de nye medlemmene overtar. Planen er å starte opp med ulike aktiviteter, ( ”idrettsskole”) og så ser vi etterhvert om de vil inn i håndballaget eller boccialaget.
Håndballkretsen ønsker også å starte opp barnehåndball i andre lag i gullserien og håper at Askøy vil ” henge med” på det.

Støttemedlemmer faller også fra, og det syntes vi er synd. Det er mange foresatte og støttekontakter som ikke lenger betaler støttemedlemskap. Vi håper det er en forglemmelse og at de kommer sterkt tilbake i 2016 . Laget trenger ressurser både i form av dugnad og pengestøtte.

 

Dere kan lese hele årsmeldingen for 2015 her;  Årsberetning for 2015

 

værvarsel

0° C

siste nytt

Følg oss på Facebook

Facebook Page Loading...

Hva skjer fremover

festbilde dans